Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2006-06-16 06:50:35

Gregor

New member

4582151
Punktów :   

wycieczka

Witam klubowiczów!
Na ostatnim "licznym" spotkaniu cz³onków kola PZITB zaproponowa³em pomys³ wycieczki do fabryki p³yt warstwowych, blach trapezowych, blachodachówki i hal ZET w Bolszewie k/Wejherowa (firma Balex Metal). Nie ma zadnego problemu aby moc zobaczyæ linie produkcyjne (zw³aszcza plyty z rdzeniem poliuretanowym, jedna z najnowocze¶niejszych w Europie). Mogê za³atwiæ tak¿e dla ka¿dego cz³onka PZITB katalog produktowy z plyta CD (p³yta produktowa+rysunki CAD) firmy Balex Metal. Zwiedzanie fabryki zajmuje okolo 1,5h wiêc mo¿na by jad±c do Wejherowa w drodze powrotnej wstapic na jaki¶ plac budowy np.w Gdyni. Czekam na propozycjê i okazanie inicjatywy z Waszej strony. Trzeba dzia³ac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VICE GREGOR

#2 2006-06-16 06:58:43

Leszek

New member

Punktów :   

Re: wycieczka

Jestem jak najbardziej za wycieczk± co do nowych inwestycji to nie wiem jakie s± w Gdyni... ¿adko tam zagl±dam a co do ma³ej frekwencji to chyba sesja siê zbli¿a... )

#3 2006-06-16 08:35:24

Admin www

Administrator

2872674
Punktów :   

Witam,
Równie¿ jestem zaaaaaaa

NA PRAWO MOST, NA LEWO MOST
  =)   =)   =)   =)   =)   =)   =)

#4 2006-06-18 11:24:29

gzakasz

New member

Punktów :   

Z³apa³em kontakt do osoby która chetnie nas oprowadzi po budowie z³otych tarasów w warszawie, ale mysle ze to dopiero po sesji, tylko nie wiem czy w trakcie wakacji czy po. Budowa bardzo nowoczesna i du¿a, wiec jest co ogl±daæ.

#5 2006-07-07 14:14:04

szymono

New member

Punktów :   

£adnie! jestem za t± wycieczk± do BalexMetal i za mo¿liwo¶ci± otrzymania materia³ów na cd Z³ote tarasy te¿ s± rewelacyjn± spraw±.

Szkoda tylko ¿e na forum ma³o osób wchodzi (sam ostatnio tu zaczêsto nie bywa³em)

Mo¿e w tych wa¿niejszych sprawach typu propozycje wycieczek etc. pisaæ jednak mejlowo. Wiadomo... ka¿dy tam bêdzie mia³ chwilê aby lookn±æ co na poczcie piszczy. Wtedy te¿ mo¿e pad³y by konkrety.

Mo¿na by te¿ napisaæ ju¿ do ludzi, kiedy wszystkim by pasowa³o aby pojechaæ na ww. wycieczki (jaka¶ ma³a ankieta). Dziêki temu mo¿liwe ¿e by¶my ustalili ostateczny termin (wrzesieñ, pa¼dziernik).

pozdro

Stopka forum

RSS